onderhoud

Bovag onderhoudsbeurt bij Laurier Aanhangwagens al vanaf   € 39,95


Prijzen bovag onderhoudsbeurt

Bovag onderhoudsbeurt ongeremd enkel as € 39,95
Bovag onderhoudsbeurt ongeremd dubbel as € 49,95
Bovag onderhoudsbeurt geremd enkel as € 69,95
Bovag onderhoudsbeurt geremd dubbel as € 99,95

 Prijzen zijn inclusief 21% btw 


Afspraak formulier

Kies type aanhanger

Vul de gewenste datum in dd-mm-jj

U ontvangt binnen 24 uur een definitieve afspraak bevesting per email

logo_bovag_groot.png

Wat houdt een BOVAG-onderhoudsbeurt in.

Een BOVAG-onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud van alle wezenlijke onderdelen van uw aanhangwagen. De verschillende onderdelen worden gecontroleerd, waar nodig gedemonteerd en gesmeerd.

Bij de BOVAG-onderhoudsbeurt wordt uitgebreid aandacht besteed aan de volgende groepen:

- Oplooprem

- Assen en chassis

- Opbouw

- Verlichting

Deze vier groepen worden tijdens de onderhoudsbeurt onder handen genomen. Indien er geen gebreken aan het licht komen, of wanneer noodzakelijke reparaties zijn uitgevoerd wordt de BOVAG-keuringssticker uitgegeven als bewijs van een goed onderhouden aanhangwagen.

 

Vragen of een afpraak ?

Bel 06-17571696, onze medewerkers helpen u graag verder.


bovag-onderhouds-beurt.png

Onderhoudsbeurt aan Uw aanhangwagen volgens de normen van de BOVAG.

 

Wij zijn een aanhangwagenbedrijf dat lid is van de Bovag en ons bedrijf beschikt over een gecertificeerde keurmeester aanhangwagen.

Het jaarlijks laten keuren van uw aanhangwagen is verplicht voor ISO en VCA certificering en dus van groot belang. Niet alleen voor Arbo-diensten zijn keurings -rapporten belangrijk, zeker wanneer u met personeel werkt, maar ook verzekeringsmaatschappijen en politie vragen steeds vaker naar een rapport. De jaarlijkse onderhoudsbeurt die wij voor u uitvoeren, vindt plaats aan de hand van een uitgebreide checklist van de BOVAG.

Na inspectie van de onderdelen worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd. Als alles aan uw aanhangwagen in goede staat verkeerd en/of defecten zijn gerepareerd, wordt de Bovag keuringssticker erop geplakt en ontvangt u het keuringsrapport. Goed onderhoud verlengt de levensduur van de aanhangwagen en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt een goed onderhouden aanhangwagen ervoor dat u niet vooronaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw aanhangwagen kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent voor uw werk of hobby.

 MEER INFORMATIE OF VRAGEN ? BEL 06-17571696  of  0416 - 383162  

mail ons

imagesYV92BQ8F.jpg