eessy spanbandoproller

Eessy spanbandoproller vanaf  € 19,95


eessy-spanband-oproller.png

 Prijzen eessy spanband oproller 

  Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
 

Actie prijs
Eessy spanband oproller 25 mm
Eessy spanband oproller 50 mm


€ 19,95
€ 29,95
verzending door heel Nederland mogelijk
  4

 MEER INFORMATIE : BEL 06-17571696 of 0416 - 383162 

mail ons

 

 

 

Eessy spanband oproller


De onmisbare gadget voor iedereen die niet meer ingewikkeld wil doen.

Dit unieke systeem is een snelle en handige oplossing om spanbanden op te rollen en op te bergen. De werkwijze is zeer eenvoudig: plaats de hendel met het uiteinde van de spanband in de trommel en rol de band in een paar seconden op. Wanneer de band is opgerold kunt u de hendel verwijderen en blijft de opgerolde band achter in de trommel.

Meerdere trommels en de hendel kunt u eenvoudig koppelen. Het voordeel is dat alles aan elkaar vastzit en direct klaar is voor gebruik zonder dat u eerst alles bij elkaar hoeft te zoeken.

Bij gebruik van de opgerolde band, haalt u deze eenvoudig uit de trommel en werpt u die over de lading heen. De haak of gesp hoeft daarbij niet over de lading geworpen te worden.

 

 

 Op onze website genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW 

 

 

Werkwijze

De compacte hendel heeft een geïntegreerd klemsysteem, zodat de spanband na inschuiven goed in de hendel blijft zitten en eenvoudig in de trommel geschoven kan worden. De hendel is zowel links- als rechtshandig te gebruiken.

Opbergen

Meerdere trommels kunt u eenvoudig koppelen. De hendel is eenvoudig aan de gekoppelde trommels te bevestigen waarmee de trommels geborgt zijn. Het voordeel is dat alles aan elkaar vastzit en direct klaar is voor gebruik zonder dat u eerst alles bij elkaar hoeft te zoeken.
Bij gebruik van de opgerolde band, haalt u deze eenvoudig uit de trommel en werpt u die over de lading heen. De haak of gesp hoeft daarbij niet over de lading geworpen te worden.

Voordelen

Geen ergernis meer van in de knoop geraakte spanbanden Ruimtebesparing Tijdwinst Direct klaar voor gebruik
De EESSY is geschikt voor 25 mm brede spanbanden met een lengte van c.a. 5 meter.

De EESY bestaat uit 2 opbergrollen, 1 hendel.

 

Meer onderdelen ?

Op zoek naar meer aanhangwagen onderdelen en assecoires tegen scherpe prijzen bekijk dan snel de onderdelen pagina van laurier aanhangwagens.

Laurier aanhangwagens is uw leverancier voor alle soorten en maten aanhangwagens en aanhangwagen onderdelen.  Heeft u een vraag over een aanhangwagen of kunt u iets niet vinden ?

Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op 0416-383162 of  06-17571696, onze medewerkers helpen u graag verder.

 

afbeeldingen aanhangwagens en accessoires kunnen afwijken, onder voorbehoud van typefouten, datum, prijs en constructie dit geldt voor onze gehele website en produkten. Aan onze aanbiedingen kunnen geen rechten worden ontleend.